Trainers academy (Endast gymnasieelever)

Nå bättre träningsresultat, snabbare! Studera med Trainers Academy!

Det behöver inte kosta skjortan att få en bra grundutbildning i träning och näringslära. Hos Trainers Academy får du tre kurser i ANATOMI, FYSIOLOGI och NÄRINGSLÄRA i vardera tre olika nivåer för under tusenlappen. Trainers Academy är ett helägt dotterbolag till Personal Training School NSTC AB, världsledande på utbildning av personliga tränare. Kurserna i paketet BAS9 är utformade av några av de främsta experterna i Sverige. Du får garanterat 100% utbildningskvalité för dina pengar!

Studera via Internet – var och när du vill.

Trainers Academy bygger på e-learning. Du hämtar kursmaterialet via Internet och skriver dina prov online. Du läser varje delkurs helt i din egen takt och behöver inte fysiskt närvara i någon viss studielokal. När du är klar med samtliga nio delkurser och känner dig redo anmäler du dig för att ta din examen över Internet. Ingen stress – du väljer själv ditt studie-tempo!

Bli ”ISTC” med Trainers Academy!

Redan direkt efter BAS 9 kan du gå vidare med NSTC-praktik (Cardio, Styrka, Skador/Stretch) och sedan avlägga praktiska prov för att bli International Strength Training Coach enligt den officiella standarden. Den internationella licensen kvalificerar dig för att instruera på gym i större delen av världen.

0 kr

(0 kr exkl. moms)


Detta ingår:

Trainers prov