Licensierad Kostrådgivare Distans

Kostrådgivarutbildning på distans
Om du har svårt att ta ledigt för att gå kostrådgivarutbildningen finns nu möjligheten för dig att läsa på distans. Upplägget går ut på att du läser avsnitt här på hemsidan. Till de flesta avsnitt följer också en filmad föreläsning. Efter varje avsnitt får du besvara kontrollfrågor för att visa att du behärskar innehållet i respektive avsnitt. När du har avverkat det sista avsnittet får du ett slutprov som krävs för att bli godkänd för diplomering och licensiering. Till din hjälp kommer du också att ha ett diskussionsforum där du kan diskutera de frågor som tas upp under det aktuella kapitlet med andra kursdeltagare som läser just ditt kapitel samtidigt som du. Du kan där också ställa frågor till kursledarna som dagligen kommer att svara på dina frågor gällande kursinnehållet. Du kan självklart också ta del av tidigare diskussioner och svar och på så sätt lära dig av tidigare kursdeltagare.

När alla kursmoment är avklarade och du lämnat in alla inlämningsuppgifter så avslutas kursen med ett slutprov. När slutprovet är avklarat och rättat så kommer du att få ditt diplom som diplomerad kostrådgivare hos Svenska Näringsakademin.

Du kan påbörja kursen när helst du vill och du kan även göra kursen till 100% på distans. Alternativet är annars att komma till våra ordinarie kurser för gemensamma gruppövningar och slutprov.

För att bli godkänd på alla moment krävs det att du genomför din utbildning på högst tolv månader. Mejla oss på info@pnc.nu eller ring 0736-509033 och prata med kursansvarig Martin Brunnberg så berättar vi mer.

Pris: 16 900:- + moms inkl. kurslitteratur.

Kursupplägg:

-26 avsnitt + kontrollfrågor (läs mer om avsnitten nedan)
-Övningar med kostberäkningsprogram
-Slutprov
-6 månaders licens på programmet Dietist Net ingår i kursen

Kursupplägg och kursdokumentation hittar du här!

Innehållet är i övrigt detsamma som på den vanliga kostrådgivarutbildningen. Läs mer om denna här!


Mer information


21.125 kr

(16.900 kr exkl. moms)


Detta ingår:

Licensierad kostrådgivare bokpaket